home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szerb nyelvi felzárkóztató képzés
MNT
2016.08.09.
LXXI. évf. 31. szám
Szerb nyelvi felzárkóztató képzés

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes szerb nyelvi felzárkóztató képzést szervez azon elsőéves egyetemi hallgatók részére, akik 2016. októberében kezdik meg felsőoktatási tanulmányaikat. A tanfolyam 80 órát ölel fel.

A képzés helyszíne az újvidéki Európa Kollégium. A részvétel ingyenes, az érdeklődők szállást is igényelhetnek, ellenben az utazási és az étkezési költségek a jelentkezőket terhelik. A képzésre 2016. augusztus 20-ig lehet jelentezni a breki.mnt.org.rs oldalon levő űrlapon. A szintfelmérő teszt kitöltésére szeptember 1-jén kerül sor, amelynek részleteiről a bejelentkezett hallgatókat külön értesítjuk.

A tanórák szeptember 5-től kezdődnek.

A képzéshez regisztrálni kell a Magyar Nemzeti Tanács Breki diákportálján.

Várjuk a jelentkezőket!

az MNT sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..