home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
Szenttamási eredmények
2023.11.21.
LXXVIII. évf. 46. szám
Szenttamási eredmények

Szenttamásra látogatott Kovács Elvira, a VMSZ alelnöke, Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes, dr. Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdasági-fejlesztési Alap igazgatója és Juhász Attila, mezőgazdasági államtitkár. A küldöttség megtekintette a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában működő napközit, Balázs Végel Elvira könyvelői irodáját, melyet a Prosperitati Alapítvány segítségével nyitott meg, és jártak Blazsanyik Csaba helyi mezőgazdasági termelőnél is, aki már többször pályázott sikeresen a Prosperitatinál.

A Magyar Nemzeti Tanács és a Vajdasági Magyar Szövetség szenttamási szervezetének összefogásával a helyi általános iskolában két évvel ezelőtt nyílt meg a magyar-szerb nyelvű napközi. Az idei tanévtől két váltásban 40 gyerek kap elhelyezést és meleg ebédet.

A program folytatásában mezőgazdasági termelőkkel és sikeres vállalkozások vezetővel találkoztak, illetve lakossági fórumon beszélgettek a helybeliekkel.

Forrás: Pannon RTV

Fotók: Kovács Elvira Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..