home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szent István-szobor Muzslyán
Borbély Tivadar
2015.08.19.
LXX. évf. 33. szám
Szent István-szobor Muzslyán

Muzslya helyi közösséget, a magyarországi Mindszent városát — és azok civil szervezeteit, egyesületeit — csaknem tizenöt évnyi szoros baráti és testvér-települési kapcsolat fűzi egymáshoz.

Horváth János, a mindszenti Steel Riders motorosegyesület tagja Sztojkó Józsefnek, a muzslyai Road Flyers Motorosklub tagjának és a helyi közösség alelnökének a kezdeményezésére Szent István-szobrot ajándékozott a muzslyaiaknak.

A szobor talapzatának elkészítését és elhelyezését a muzslyai nyugdíjas-egyesület és a VMSZ helyi szervezetének tagsága vállalta.

A szobor hivatalos leleplezésére augusztus 20-án, csütörtökön, 18 óra 30 perckor, a Mária neve templomban szolgáltatott szentmise után kerül majd sor az emlékparkban, ünnepi műsorral és koszorúzással egybekötve.








 





(A szerző felvételei)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..