home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Száz napos a szerb kormány
Pannon RTV
2021.02.04.
LXXVI. évf. 5. szám
Száz napos a szerb kormány

Ebből az alkalomból ma kormányülést tartanak, amelyen Ana Brnabić miniszterelnök meghívására Aleksandar Vučić államfő is részt vesz.

A 2020 tavaszára tervezett általános választásokat a járványhelyzet miatt június 21-én tartották meg Szerbiában.  A választásokat követően augusztus 3-án tartotta meg alakuló ülését a szerb parlament.

Szerbia kormánya 2020. október 28-án alakult meg. Ezen a napon ismertette Ana Brnabić szerb kormányalakító a parlamentben az új kormány programját. Szerbia kormányfője az expozéjában kiemelte, hogy az új kormány hat legfontosabb célja közé tartozik a koronavírus-járvány elleni küzdelem, a Koszovóval folytatott párbeszéd, a szervezett bűnözés elleni harc fokozása, a jogállamiság megerősítése, a reformok gyorsabb végrehajtása és Szerbia gazdasági fejlesztése.

Fotó: Tanjug/Slobodan Miljevic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..