home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szavazni, szavazni, szavazni!
2004.09.29.
LIX. évf. 39. szám

Aki nem szavaz, az maga ellen szavaz!Falfirka Budapesten.a) Az első szavazást Vajdaságban Vajdaság sorsáról a szerbek maguk szervezték maguknak, amikor is kihagyva az akkor még mintegy egyharmadnyi magyart és az egynegyednyi németet, valamint a többi népességet, százszázalékos voksolással döntöttek...

Aki nem szavaz, az maga ellen szavaz!
Falfirka Budapesten.
a) Az első szavazást Vajdaságban Vajdaság sorsáról a szerbek maguk szervezték maguknak, amikor is kihagyva az akkor még mintegy egyharmadnyi magyart és az egynegyednyi németet, valamint a többi népességet, százszázalékos voksolással döntöttek Vajdaság sorsáról, és egyhangúlag Szerbiához csatolták a jobb sorsra érdemes Délvidéket.
b) Jött a ,,felszabadulás', az első szabad választás.
Még a betegeket is elvitték a szavazóhelyekre, és ott mindenki kapott egy fekete golyót (még jó, hogy a markába, és nem a tarkójába -- akkor már vége volt a vérbosszúnak).
c) A 103 százalékos miloševiæi választási eredményre ugye még emlékeznek?!
d) Ott voltam Budapesten a két évvel ezelőtti választást ellenőrző bizottságban az egyik kerületben. Még a 90 éves nénik is eljöttek szavazni a Fidesz ellen. Mind régi edzett kommunista volt.
e) Amíg otthon voltunk, minden szomszédot meggyőztem, hogy menjen szavazni, mert ha nem megy, felhasználják üres lapjait.
f) Nem szabad nem elmenni most, amikor a második Trianon előtt állunk Vajdaságban, és itt az anyaországban is.
Minden szavazatra szükség van, hogy magyar legyen a megválasztva.
g) Két hete beleborzadtam, amikor megláttam a dús szakállú, magyarul egy kukkot sem értő szabadkai polgármesterjelöltet, aki magabiztosan jelentette ki, hogy ő a város polgármestere! Szavazzanak a legerősebb magyar pártra, a VMSZ-re, mert így magyar maradhat Kosztolányi városa!
Kérek minden kézimunkázót, gyűjtőt, hobbist: legalább huszonöt ismerősét vigye el szavazni. A falvakban meg minden házból járuljanak a szavazóhelyre magyar jövőnkre voksolva. Legyenek jó szervezők, és sikerülnie kell a közös célnak. Sok sikert és jó egészséget kíván Bada István, a Gyűjtők Egyesületének elnöke.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..