home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szavalóverseny Muzslyán a forradalom és szabadságharc tiszteletére
B. T.
2020.03.13.
LXXV. évf. 11. szám
Szavalóverseny Muzslyán a forradalom és szabadságharc tiszteletére

Március 12-én a Muzslai Petőfi Sándor MME nagytermében került sor a hagyományos Petőfi a szívünkben (Petőfi és kortársai) elnevezésű szavalóversenyre Muzslyán.

A mintegy 35 szentmihályi, nagybecskereki, szerbittabei és muzslyai szavalót Borbély Tivadar, a művelődési egyesület elnökségi tagja köszöntötte. Ezt követően a versenyen részvevő tanulókat a Kovács Jolánka, Gáspár Barra Szilárd és Jenovay Lajos alkotta háromtagú zsűri bírálta és választotta ki a legjobbakat.

Az első és második osztályosok mezőnyében az első díjat Bacsó Letícia érdemelte ki, különdíjban Pakai Andrej részesült. A harmadikosok és negyedikesek kategóriájában első díjas lett Olajos Teodór, a második helyre Szalma Zita került, a harmadik díjat pedig Horváth Rájánnak ítélték oda. Különdíjat Csiszár Rihárd kapott. Az ötödikesek és hatodikosok mezőnyében első díjban Szakáll Éva részesült, különdíjban Nyerges Anabella, míg a hetedikes és nyolcadikos diákoknál Kormányos Ákos első díjat, Szalma Emil pedig különdíjat kapott.

A díjazottak könyvjutalomban és köszönőlevélben részesültek.

Tekintse meg a szerző képes beszámolóját!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..