home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
„Szavak helyett verset mondok neked”
(Tha)
2015.03.11.
LXX. évf. 10. szám
„Szavak helyett verset mondok neked”

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Kék cinkék irodalmi csoportja nemrégiben Tordán, az általános iskola könyvtárában mutatta be a Szavak helyett verset mondok neked című műsorát.

A közönség nagy tetszéssel fogadta a mintegy egyórás produkciót, melyben Varró Dániel, Terék Anna, Cs. Simon István, Hervay Gizella, Ács Károly, Karafiáth Orsolya, Weöres Sándor egy-egy költeménye, Lázár Ervin, Jódal Rózsa, Leiner Laura, Márai Sándor egy-egy prózai műve, valamint Sziveri János, Bence Lajos és Nagy Zsuzsa egy-egy megzenésített verse hangzott el. Az előadásban szereplő művek a diákéletről, a szerelemről, az öregségről és korunk legnagyobb gondjáról, a kivándorlásról szólnak.

Fellépett Beszedics Adrienn, Dupák Fanni, Kovács Bertina, Kovács Dorina, Marx Éva és Szabó Regina. Közreműködött Kónya Sándor csókai versénekes. A műsort Tóth Lívia állította össze.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..