home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szabó István emléke előtt tisztelegtek
(T. T.)
2014.09.09.
LXIX. évf. 37. szám
Szabó István emléke előtt tisztelegtek

Csókán negyedik alkalommal tartották meg a Szabó István emlékversenyt, mellyel a Csóka Asztaliteniszklub alapítójára emlékeznek. A torna a fiatalabb serdülők számára egyúttal ranglistaverseny is volt, de rajtuk kívül asztalhoz álltak a serdülők is.

A fiatalabb serdülők mezőnyében ötvenhatan indultak, a végső győzelmet pedig a ranglistavezető Benkő Ákos, a bácsföldvári Vojvodina tagja szerezte meg. Benkő a hét mérkőzés során mindössze egy játszmát veszített — még a csoportban a temerini Mladen Puhačától —, többi ellenfelét magabiztosan verte. A második helyen a szabadkai Spartacus tagja, Aleksandar Čokić végzett, míg az elődöntő vesztesei, a ćuprijai Đorđe Pavlović és a belgrádi IMT játékosa, Vladimir Jovičić harmadik helyezést értek el. A lányok mezőnyében ötvenegy játékos indult, a győztes pedig a ranglista negyedik helyén álló bácsföldvári Radmila Tominjak lett. A döntő nem akármilyen mérkőzést hozott, a bácsföldvári lány nagy csatában bizonyult jobbnak (3 : 2 arányban) az antalfalvi Slavija 96 tagjánál, Danijela Karkušovánál. A harmadik helyen a horgosi Csikós Kata és a barajevói Emilija Popović végzett. A serdülők versenyét a szabadkai Bognár Bence nyerte.

A rendezvény szervezője a Csóka Asztaliteniszklub és a Művelődési és Oktatási Központ, támogatója pedig a Tartományi Ifjúsági és Sportügyi Titkárság, valamint az önkormányzat volt. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..