home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szabadkán így változik a személyszállítás április 1-jétől
Hét Nap Online
2020.03.28.
LXXV. évf. 13. szám
Szabadkán így változik a személyszállítás április 1-jétől

Értesítés az autóbusszal történő utasszállítás külön formájáról 2020. április 1-jétől

Értesítjük a dolgozókat, illetve a munkaadókat, hogy a dolgozók városi és peremvárosi szállítása (rendkívüli járatok) 2020. április 1-jétől kizárólag csak a dolgozók havi bérletének a felmutatásával és a munkáltató által kiadott igazolással lesz lehetséges. A dolgozók havi bérletének meghosszabbítása érdekében, a munkáltató kötelessége, hogy a cég memorandumán eljuttassa dolgozóinak névjegyzékét a személyes adataikkal, illetve az utazás relációjával. A havi bérletek kidolgozása céljából, azon dolgozóknak, akik nem vették igénybe az eddigiekben az utasszállítást, a fentiek mellett el kell juttatni ezen dolgozók fényképeit — ez a havi bérlet kidolgozásához szükséges (az elektronikus bérlet kidolgozásának egyszeri díja 400,00 dinár).

A teljes dokumentációt a munkaadónak a Szabadkai központi buszállomásra kell eljuttatnia elektronikusan a stanica@sutrans.rs emailcímre, vagy futár által 06:00 és 13:00 óra között, a havi bérletek kidolgozását követően, elegendő, a munkáltatónak elküldenie az általa felhatalmazott személyt, hogy felvegye majd kiosztja a dolgozóknak a havi bérleteket.

Az összes fizetés elektronikus úton történik.

Az utasszállítás igénybevétele, kizárólag csak azoknak a dolgozóknak engedélyezett, akiknek a munkáltató nem tudja megszervezni a távmunkát, és akik részvétele a munkahelyen elengedhetetlenül szükséges.

Az összes dolgozónak rendelkeznie kell a dolgozók részére kiadott havi bérlettel és a munkaadó igazolásával.

A Szabadkai Közkórház, a Szabadkai Egészségház, a Kolevka és a Szabadkai Gerontológiai Központ dolgozói, akik igénybe veszik az utazást, elegendő az autóbusz sofőrjének felmutatniuk a licencüket, illetve a munkaadó igazolását az autóbuszba való felszállás alkalmával.

Az utasszállítás a 2020. 03. 25-én megjelent menetrend szerint történik, és ugyanaz a menetrend érvényes munkanapokon és szombaton is.

 

A közigazgatási hivatal a minisztérium előzetes jóváhagyásával engedélyt adott a Subotica-trans Közvállalatnak, hogy a városi és elővárosi személyszállításra különleges járatokat indítson az alábbi vonalakon:
— az 1а, 3-as, 6-os és 16-os városi járatokon a 05:05-től 07:25-ig és 12:25-től 15:35-ig terjedő időszakban; és a 19-es, 20-as, 22-es, 23-as, 25-ös, 26-os, 30-as és 42d elővárosi járatokon a 04:50-től 07:00 óráig és 14:10-től 15:30-ig terjedő időszakban.

 

A dolgozók részére nincs szervezett utasszállítás vasárnap.

Megkérjük az utasokat, hogy tartsák be az előírt védelmi intézkedéseket és utazáskor használjanak védőmaszkot és védőkesztyűt.

Autóbuszjegy vásárlása a járművezetőnél a továbbiakik nem engedélyezett.

Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..