home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szabadkai győzelem
(T. T.)
2013.12.18.
LXVIII. évf. 51. szám
Szabadkai győzelem

A Szabadka együttesének győzelmével végződött a Vinogradar Kupa 2013 elnevezésű nemzetközi labdarúgótorna, melyet a 2005/2006-os korosztály számára rendeztek a királyhalmi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében.

A szabadkai zöld-fehérek a döntőben, a rendes játékidőben elért 1 : 1-es döntetlen után, a büntetők biztosabb értékesítésével 3 : 2-re verték a Horgos 1911 csapatát. A harmadik helyen a györgyéniek végeztek, miután a bronzmeccsen 2:0-ra nyertek a Vinogradar első számú csapata ellen. A torna legjobb játékosának a szabadkai Dimitrije Nikolićot választották, a legjobb kapus a horgosi Tóth Zoltán lett, a gólkirályi címet pedig a györgyéni Nenad Vuković nyerte el. A legjobb hazai játékosnak Sárkány Ákos bizonyult, a szegedi SZVSE különdíját a Vinogradar tagja, Szerencse Bence kapta, az álomcsapatot pedig Dimitrije Nikolić, Nenad Vuković, Tóth Zoltán, Nagy Botond, Sárkány Ákos és Szalma Levente alkották.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..