home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Szabadkai az idei strandszépe
(K.T)
2014.07.15.
LXIX. évf. 29. szám
Szabadkai az idei strandszépe

Az idén összesen huszonhatan neveztek be a Magyar Szó hagyományos Strandszépe versenyére. A magyarkanizsai Tisza-parton megtartott gálaesten a bírálóbizottság végül úgy döntött, hogy a szépségkirálynőnek járó koronát a szabadkai Cvijin Blanka kapja.

Első udvarhölgye a szabadkai Pásztor Noémi, második udvarhölgye az oromhegyesi Lihtentál Meláni lett. Az olvasók szavazata alapján a zentagunarasi Homolya Emőke nyerte el közönség szépe címet, első udvarhölgyének a bácsfeketehegyi Perlaki Adriánát, második udvarhölgyének pedig a tóthfalui Bontovics Virágot választották. A legszebb mosolyú lánynak járó elismerést Moisko Edina kapta Temerinből, a legfotogénebb lány megtisztelő cím pedig a zentai Delić Larisáé. A fürdőruhás, illetve az estélyi ruhás felvonulást énekes és hangszeres produkciók kísérték, az est sztárfellépője a 2008. évi Megasztár-győztes Király Viktor volt.  

(Fotó: Ótos András)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..