home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szabadkai Gázművek értesítése
2023.11.24.
LXXVIII. évf. 47. szám
Szabadkai Gázművek értesítése

Értesítjük fogyasztóinkat, hogy a gázelosztó hálózaton végzett munkák miatt - az új gázvezeték összekötése a meglévővel, a Belgrád - Budapest gyorsvasút építési projekt Újvidék - Szabadka - magyar államhatár szakaszán végzett építési munkák lehetővé tétele érdekében, átmenetileg szünetel a földgázszolgáltatás a Lošinji, Loznicai és Balkán utca területén 2023. november 27-én 9:00 órától 13:00 óráig.

E munkálatok miatt a Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat nem tud eleget tenni a fogyasztók iránti földgázellátási kötelezettségének.

A Szabadkai Gázművek KKV ügyeletes szolgálatai aznap, valamint az azt követő napokon a nap 24 órájában állnak a fogyasztók rendelkezésére. Az ügyeleti telefonszámok: 024 641 211 és 0800 100 202.

Kérjük fogyasztóink megértését.

Szabadkai Gázművek KKV Szabadka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..