home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szabadkai Egyházmegye elérhető a digitális médiában
2022.12.22.
LXXVII. évf. 51. szám
Szabadkai Egyházmegye elérhető a digitális médiában

A Szerbiában élő katolikus hívek legnépesebb egyházmegyéje a Szabadkai Egyházmegye. A digitális média megjelenése, az egyházak kommunikációját is változásra szólítja. Fontossá vált az online jelenlét, hisz a különböző közösségi média felületek, evangelizációs lehetőségeket is biztosítanak. A fentiek értelmében, a Szabadkai Egyházmegye fontosnak tartja, hogy az Egyház üzenete a lehető legtöbb módon és csatornán jelenjen meg.

A Szabadkai Egyházmegye létrehozta hivatalos Facebook oldalát és YouTube csatornáját. Hamarosan az Instagramon is megtalálható lesz.

A jelenleg elérhető felületek:

Facebook: https://www.facebook.com/subotickabiskupija/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvTKIdw6xPe-CR3V1dP948Q

Minden felületen tiszteletben fogják tartani az egyházmegye nyelvi összetételét, azaz bejegyzéseink magyar ill. horvát nyelvűek lesznek, emellett szükség szerint az egyházmegye más hivatalos nyelvein is. 

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..