home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szabadka is csatlakozott a Kupakkal a mosolyért elnevezésű akcióhoz
Pannon RTV
2021.04.16.
LXXVI. évf. 15. szám
Szabadka is csatlakozott a Kupakkal a mosolyért elnevezésű akcióhoz

Az együttműködési szerződést ma írták alá a szabadkai Városházán.

A szervezet célja a szolidaritás és az empátia tudatosságának terjesztése, elsősorban a fogyatékossággal élő gyermekek felé. A kupakok újrahasznosításából befolyt pénzösszeget a fogyatékossággal küzdő gyermekek megsegítésére irányítják.

A szervezet megalakulása óta több mint 500 tonna műanyag kupakot gyűjtött össze, és így Szerbiában 55 gyermeknek tudtak segíteni. Ezentúl a szabadkai Városházán is lehetőség lesz a kupakok leadására, az önkormányzat célja a segítségnyújtás - mondta Jasmina Stevanović, Szabadka Város Társadalmi Tevékenységek Titkárságának titkára.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..