home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Szabadka a biciklik városa
László Edit
2023.07.18.
LXXVIII. évf. 28. szám
Szabadka a biciklik városa

Ma délelőtt a városközpontban a szabadkai CEKOR civil szervezet képviselői a „Go for Bike” projekt keretében mini-sajtótájékoztatón igyekeztek ráirányítani a figyelmet a kerékpáros közlekedés kihívásaira városunkban.

Nyáron ez különösen aktuális kérdés, hiszen ilyenkor sokkal többen pattannak kerékpárra. Elhangzott, hogy egyrészt nincs kiépítve egy, a város különböző pontjait összekötő kerékpárút, másrészt pedig a bicikliseknek is jobban oda kellene figyelniük a közlekedési szabályokra, főleg, hogy az utóbbi időben megszaporodott az elektromos kétkerekűek száma. Szabadka a biciklik városa, nagy hagyománya van a kerékpározásnak, de ezt az egészséges és szép közlekedési módot is ugyanúgy gondozni, fejleszteni kell, mint bármi mást.

Fényképezte: László Edit

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..