home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szabadka: Hódi Sándor könyvének bemutatója
2014.05.20.
LXIX. évf. 21. szám
Szabadka: Hódi Sándor könyvének bemutatója

Hódi Sándor Mint oldott kéve című könyvének bemutatójára május 21-én, szerdán 17.00 órai kezdettel kerül sor Szabadkán, a Magyar Házban (Ago Mamužić utca 11.).

„Évente több száz honfitársunk köt útilaput a talpára, és távozik Nyugat-Európába vagy a tengeren túlra. A kivándorlási hullámok mellett az asszimiláció, a kultúra és a nyelv elvesztésének jelensége fojtogat bennünket. Csökken a fiatalok házasodási és gyerekvállalási kedve, hiányzik a tervezhető jövő, a koherens családpolitika, a megfelelő gazdasági háttér és így tovább. Az ún. fejlődő világban a túlnépesedés jelent gondot, nálunk a 'baby boom' helyébe a nagypapák és nagymamák számának robbanásszerű növekedése lép.”

(Hódi Sándor a demográfiai problémák társadalmi és lélektani hátteréről)

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..