home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Sutus Áron Bessenyei György-díjban részesült
Pannon RTV
2021.08.28.
LXXVI. évf. 34. szám
Sutus Áron Bessenyei György-díjban részesült

Az állami kitüntetéseket és kulturális díjakat március 15. alkalmából és augusztus 20., az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából adományozták Budapesten, a Pesti Vigadóban.

„A teljesítmény az önöké, de a büszkeség az közös, az egész magyar nemzeté” – fogalmazott köszöntőjében Rétvári Bence, a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az ünnepségen.

Az ünnepségen a Magyar Bronz, Ezüst és Arany Érdemkereszteket, a Bánffy Miklós-, a Bessenyei György-, a Csokonai Vitéz Mihály-, a Martin György-, a Móra Ferenc-, a Pro Cultura Hungarica-, a Pauler Gyula-, valamint a Szinnyei József-díjat adták át.

Ez alkalommal Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke Bessenyei György-díjban részesült.

Fotó: Pannon RTV/Molnár Edvárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..