home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Sulifeszt Ludason
2012.03.28.
LXVII. évf. 13. szám
Sulifeszt Ludason

Az adai diákok előadása
A bírálóbizottságMárcius 13-án tartották meg Ludason a XII. Vajdasági Suliszínház Fesztivál elődöntőjét, melyen három amatőr gyermekszínjátszó csoport mutatta be legújabb előadását. A noszai Hinga Művelődési Egyesület csapata Krinthy Frigyes: Tanár úr kérem cím...

Az adai diákok előadása

A bírálóbizottság

Március 13-án tartották meg Ludason a XII. Vajdasági Suliszínház Fesztivál elődöntőjét, melyen három amatőr gyermekszínjátszó csoport mutatta be legújabb előadását. A noszai Hinga Művelődési Egyesület csapata Krinthy Frigyes: Tanár úr kérem című művét, a házigazdák, azaz a Ludas Matyi ME tagjai Takarics Róbert: Megyünk Katáért Zöldországba, a Zöldtengerre című darabját, az adai Cseh Károly Általános Iskola tanulói pedig Devecseri László Idővarázsát vitték színre. A zsűritagok: Takarics Róbert író, Jódal Rózsa író és Nagy Margit, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének elnöke döntésének értelmében a noszaiak kapták a legjobb szövegkönyvért és a legjobb díszletért járó díjat, valamint részt vehetnek a májusban Óbecsén megrendezendő nemzetközi gyermekszínjátszó fesztiválon. Az adaiak, Raffai Klára magyartanárnő tanítványai érdemelték ki a legjobb jelmezért odaítélt díjat, valamint csapatuk tagját, Rusák Elizabettet választották a legjobb mellékszereplőnek. A ludasiak vihették el a legjobb előadásnak járó díjat, Berta Rolandé lett a legjobb rendezői, Takács Rolandé a legjobb főszereplői díj, és a ludasiak jutottak tovább a Sulifeszt döntőjére. 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..