home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Stevan Bakić polgármester minden szerdán fogadja a polgárokat
2020.08.28.
LXXV. évf. 35. szám
Stevan Bakić polgármester minden szerdán fogadja a polgárokat

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere 2020. szeptember 2-ától minden szerdán 12.00 és 14.00 óra között a Városháza kék termében fogadja a polgárokat.

A szabadkaiak a polgármesterrel folytatott közvetlen beszélgetések révén javaslatokat, kezdeményezéseket tehetnek és elmondhatják az önkormányzat hatáskörébe tartozó ügyekkel kapcsolatos gondjaikat, hogy azokra közösen találjunk megoldást és hozzájáruljunk a
város jobb működéséhez. A polgármesterhez fogadásra munkanapokon 7.00 és 15.00 óra között lehet jelentkezni a 024/666-677 és 024/ 636-117 telefonszámokon, illetve a mayor@subotica.rs e-mail címen.
A jelentkezét követően a polgárok értesítést kapnak a fogadás időpontjáról.

Polgármesteri Kabinet

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..