home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere húsz millió dináros szerződést írt alá
2021.04.25.
LXXVI. évf. 16. szám
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere húsz millió dináros szerződést írt alá

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke ma átadta a vajdasági önkormányzatok képviselőinek a mezőgazdasági, vízgazdálkodási és helyi fejlesztési projektek társfinanszírozására vonatkozó szerződéseket, melyek összértéke meghaladja a 773 millió dinárt. Szabadka város nevében a dűlőutak rendezésére szánt 20 millió dináros támogatásról szóló szerződést Stevan Bakić polgármester írta alá.

“Szabadka város 2021. évi költségvetéséről szóló rendelettel a dűlőutak rendezésére áfával együtt 40 millió dinár lett előirányozva, így ezzel a jelentős tartományi támogatással erre a célra összesen 60 millió dinárt tudunk biztosítani. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megközelítőleg 15 750 méternyi dűlőutat tudunk majd járhatóvá tenni – mondta Stevan Bakić polgármeter.

A polgármester szavai szerint a dűlőutak rendezése Sándor, Györgyén, Nagyfény, Csantavér, Királyhalom és Tavankút helyi közösségekben lett tervbe véve.

A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság közreműködésével az önkormányzatok ma megkapták azokat a szerződéseket is, amelyek a tartományi költségvetésből biztosítanak támogatást a kommunális infrastruktúra fejlesztésére vonatkozó műszaki tervek kidolgozására, összesen 33 millió dinár értékben. Szabadka város a közvilágítás műszaki terveire egy millió dinárt kap a tartománytól.  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..