home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere: a vakcináció Szabadkán a vártnál gyorsabban halad, az oltópont a hétvégén is működik
2021.01.22.
LXXVI. évf. 3. szám
Stevan Bakić, Szabadka polgármestere: a vakcináció Szabadkán a vártnál gyorsabban halad, az oltópont a hétvégén is működik

A tegnapi nap folyamán 571 szabadkai polgár vette fel a védőoltást, az oltási tervben pedig 432 személy szerepelt. Ma 11.00 óráig további 168 ember kapta meg a vakcinát, ami arra utal, hogy folytatódik a vártnál gyorsabb ütemű oltakozás. Szabadka város nevében szeretném megköszönni az Egészségház szakmai csapatainak a legmagasabb szintű közérdek szolgálatában kifejtett lelkiismeretes és minőséges munkát. 

A szabadkaiak magas fokú tudatosságról és felelősségről tettek tanúbizonyságot nem csak a saját egészségük, hanem országuk iránt is. A legmagasabb fokú hazafiasság, hogy azok a polgárok, akik nem estek át a COVID 19 betegségen, úgy döntöttek, hogy felveszik a védőoltást. Ezzel a mi Szerbiánkat segítik, hogy minél előbb visszatérjen a normális életbe és az erős gazdasági, kulturális és mindazon területek erős fejlesztésébe és előmozdításába, melyeket a járvány lelassított.

Kérem polgártársaimat, hogy továbbra is jelentkezzenek az immunizációra az eUprava https://imunizacija.euprava.gov.rs/ linkjén vagy telefonon a 0800 222 334 számon.

Az új városháza épületében kialakított oltópont hétvégén is fogadja a jelentkezőket 08.00 és 18.00 óra között. Egészségházunk csapatai teljes mértékben felkészültek a védőoltást igénylők számának növekedésére is, ezért a szabadkaiaknak csak meg kell hozniuk a döntést arról, hogy felvegyék a védőoltást a maguk, az országuk és annak egészségügye érdekében.

Stevan Bakić polgármester

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..