home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Stefanović: Bonyolódik a helyzet politikai és biztonsági szempontból is
Szerbiai RTV
2021.02.08.
LXXVI. évf. 5. szám
Stefanović: Bonyolódik a helyzet politikai és biztonsági szempontból is

A Nemzetbiztonsági Tanács ülését követően nyilatkozott a szerb védelmi miniszter.

Egyre bonyolultabb a helyzet Koszovó területén - nyilatkozta Nebojša Stefanović szerb védelmi miniszter a Nemzetbiztonsági Tanács ülését követően. Mint mondta, folytatódik a szervezett bűnözés elleni harc. A miniszter kiemelte, a helyzet egyre bonyolultabb ebben a térségben, úgy politikai, mint biztonsági szempontból.

Szó volt továbbá arról is, hogy az állami szervek mit tesznek a biztonság és a stabilitás megőrzése érdekében a déli tartomány területén. Stefanović hangsúlyozta, Szerbia azt az üzenetet szeretné továbbítani, hogy megbízható partner, és a szerb lakosság stabilitásának megőrzésére törekszik Koszovóban.

Fotó: Tanjug/Zoran Zestic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..