home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri az Aidára
2019.05.08.
LXXIV. évf. 19. szám
Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri az Aidára

Az operák királynőjéhez, Giuseppe Verdi Aida operájához keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok május 27-én 11 órától a Reök-palotában. A jelentkezéseket május 19-ig várjuk emailben az aida.szesza@gmail.com címre az alábbi feltételek szerint.

Szempontok:

  • 18 év feletti nők és férfiak
  • fiatalos, jó kiállás (előny a sportos, atletikus alkat)
  • jó mozgáskultúra
  • színházi tapasztalat előnyt jelent

 

Jelentkezés:

A statisztaválogatóra előzetesen, e-mailben szükséges jelentkezni az aida.szesza@gmail.com címen. A jelentkezőktől egész alakos fényképet is várunk az önéletrajz mellé, valamint az esetleges színházi tapasztalataik felsorolását. Az önéletrajzban kérjük az életkor, valamint telefonszám feltüntetését is – ez az elérhetőség a későbbi egyeztetésekhez szükséges.

 

Válogató időpontja: 2019. május 27. (hétfő) 11 órától — a jelentkezők a pontos beosztásról május 19-e után kapnak tájékoztatást

Helyszíne: 6720 Szeged, Magyar Ede tér 2., Reök-palota
 

Kérjük, csak az jelentkezzen statisztának, aki az alábbi időszakokban biztosan részt tud venni a próbákon, valamint az előadásokon és az esetleges esőnapon is:

Szegedi próbaidőszak: 2019. július 1–25.
Előadásnapok: 2019. július 26–27.
Esőnap: 2019. július 28.

 

Jelentkezési határidő: 2019. május 19.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..