Sportnap sérült fiataloknak

Sportnap sérült fiataloknak

Játékos sportversenyt tartottak a fogyatékkal élő fiataloknak a zentai Sportcsarnokban. A Verseny, játék, móka elnevezésű rendezvényt második alkalommal szervezte meg a helyi Kéz a kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítők Civil szervezete.


A szerző felvételei

A 11 résztvevő csapat mintegy 150 tagja Magyarkanizsáról, Csókáról, Bácsfeketehegyről, Tornyosról és Zentáról érkezett. A jelenlévők egyéni- és csapatversenyben is összemérték tudásukat.

— A célunk az, hogy a sérült gyerekek és fiatalok is kimozduljanak a négy fal közül, ismerkedjenek egymással, fejlődjön náluk is a versenyszellem és nekik is legyen sikerélményük. Nagyon fontos, hogy az ő életükben is történjenek ilyen események, hogy ne érezzék feleslegesnek magukat. Itt nem a helyezések a lényegesek, hanem az, hogy minden csapat kap serleget, a résztvevők pedig emléklappal és egy-egy éremmel térnek haza. Ez az ajándék nagyon boldoggá teszi őket, hiszen kiérdemelték, megküzdöttek érte — mondta Rác Magdolna, a Kéz a kézben Értelmi Fogyatékosok és segítőik Civil Szervezetének elnöke.

A sportnapot Zenta Község Önkormányzata, valamint a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola támogatta.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg HÍREK KÉPEKBEN rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Sportnap sérült fiataloknak
  • Borbély Tivadar
  • 2020.06.03.
  • LXXV. évfolyam 23. szám
Sportnap sérült fiataloknak
  • MTI
  • 2020.05.30.
  • LXXV. évfolyam 22. szám
Facebook

Támogatóink