home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Sportcsarnok épül Törökkanizsán
2022.10.21.
LXXVII. évf. 42. szám
Sportcsarnok épül Törökkanizsán

A tartományi kormány szerződést írt alá Törökkanizsán sportcsarnok építésére. Ez egy többéves, 638,7 millió dináros projekt, amelyet a tartományi költségvetésből finanszíroznak.

– A következő hetekben elkezdődik a sportcsarnok építése. Törökkanizsa önkormányzatának támogatásával egy 2163 négyzetméter alapterületű, 450 férőhelyes létesítmény készül, a munkálatok befejezésének határideje 600 nap – mondta a szerződés aláírása után Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke.

–Azt tervezzük, hogy ezt a munkát Titelben és Karlócán folytatjuk. Célunk, hogy minden vajdasági önkormányzat rendelkezzen olyan sportcsarnokkal és feltételekkel, amelyek megfelelnek az iskoláknak, a sportegyesületeknek és a rekreációs igényeknek – mondta Mirović, aki emlékeztetett arra, hogy a törökkanizsai községben munkálatokat végeztek a vízvezetéken, valamint megújult az óvoda és a művelődési ház épülete. Hozzátette, még számos projektet készítenek elő Törökkanizsa községben és más önkormányzatokban is,

Radovan Uverić, Törökkanizsa község elnöke megköszönte a tartományi kormánynak ezt a beruházást.  

A sportcsarnok építésére vonatkozó szerződést Radovan Uverić és Nenad Ognjanović, a kivitelező Intek cég igazgatója írta alá. Az eseményen jelent volt Miloš Maletić, a Vajdasági Nagyberuházási Igazgatóság igazgatója is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..