home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Sorra érkeznek az újdonságok!
Zvekán Péter
2022.03.18.
LXXVII. évf. 10. szám
Sorra érkeznek az újdonságok!

Michael Bublé: I’ll Never Not Love You — Alok & Alan Walker: Headlights (feat. KIDDO) — Lukas Graham: All Of It All

Michael Bublé: I’ll Never Not Love You

A kanadai énekes-dalszerző egy igazán rendkívüli karriert tudhat magáénak. Több mint 75 millió albumot adott el, 30 országban voltak telt házas koncertjei, a tavaly jubileumát ünneplő Christmas című lemezének köszönhetően pedig a karácsonyi időszak meghatározó előadójává vált. Pedig volt egy olyan periódus, amikor arról lehetett hallani, hogy befejezi a zenélést. Volt egy nehéz időszak az életében, amikor nagyon beteg volt az egyik gyereke, így érthetően arra koncentrált, hogy elsősorban a kicsi legyen jól. Akkor úgy tűnt, visszavonul, és idejét inkább a családjának szenteli.

A rajongók legnagyobb örömére azonban Bublé valahogy mégis visszatalált a zenéhez, és a karácsonyi anyag után nemsokára egy teljesen új albummal jelentkezik. Ez lesz a tizenegyedik nagylemeze, mely a Higher címet viseli, és melyről már meg is érkezett az első szerzemény, az I’ll Never Not Love You.

Az újdonsággal kapcsolatban Bublé a következőket nyilatkozta: „Amit elárulhatok, az a szövegben használt dupla negatív, mely remélem, pozitív hatást ér majd el bennetek! A cím egész egyszerűen I’ll Never Not Love You, azaz soha nem lesz olyan, hogy nem foglak szeretni.”

A szerzemény egy klipet is kapott, melyben Bublé klisés szerelmes jeleneteket elevenít fel, majd egy ponton kiderül, hogy valami más is rejlik a képkockákban, hiszen a Grammy-díjas előadó és felesége, Luisana Lopilato negyedik közös gyermeküket várja — így ez egyúttal egy leleplező videó is.

 

Alok & Alan Walker: Headlights (feat. KIDDO)

Két igazán nagyágyú fogott össze, hogy közös erőből és egy elragadó vokálból (KIDDO) megszülethessen a Headlights. Az egyik név Alok, egy brazil származású DJ/producer, akinek olyan dalokat köszönhetünk, mint a Side Effects, a Typical vagy a Don’t Say Goodbye, a másik pedig a brit—norvég DJ/producer, Alan Walker, aki mögött olyan slágerek vannak, mint a Faded, az Alone vagy a Diamond Heart

A végeredmény igazán ütős lett, megfelelő pulzáló ritmussal, fülbemászó vokállal és dúdolható dallammal, mindez 3 percen belül. Alan Walker a következőket mondta a szerzemény kapcsán: „Mindig öröm együtt zenélni más DJ-kel és olyan tehetséges énekesekkel, mint KIDDO, akinek egyedi hangja tökéletesen illik a számhoz.

 

Lukas Graham: All Of It All

Lukas Graham végre ismét egy újdonsággal jelentkezik, melynek címe All Of It All. Mint tőle már megszokhattuk, az újdonság dallamos és érzéki, akárcsak annak szövege, mely olyan neves szerzőkkel együtt készült, mint Jake Torrey, Brandon O’Bryant Beal és Nolan Sibe.

A dalról a következőket mesélte az énekes: „A feleségem »egészét« akarom. A jó, a rossz és a csúf részeit is. Tudom, hogy az élet hullámvölgyei kéz a kézben járnak, és ezt nem szeretném megosztani senki mással. A filozófia ebben az, ha valaki nem bírja a legrosszabbat a másikban, a legjobbat sem érdemli meg belőle.

Kép: fromthestage.net

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..