home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Song ütött, elhúzták a nótáját
2014.06.19.
LXIX. évf. 25. szám
Song ütött, elhúzták a nótáját

A csoport, 2. forduló: Kamerun–Horvátország 0:4 (0:1)

A csoport, 2. forduló

Kamerun–Horvátország 0:4 (0:1)

Manaus, vezette: Proenca (portugál)

Góllövők: Olić a 11., Perišić a 48., Mandžukić a 61. és a 73. percben.

Kamerun: Itandje – Matip, N'Koulou, Chedjou (Nounkeu,), Assou-Ekotto – Mbia, A. Song, Enoh – Moukandjo, Choupo-Moting (Salli), Aboubakar (Webó).

Horvátország: Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Rakitić, Modrič – Perišić (Rebić), Sammir (Kovačić), Olić (Eduardo) – Mandžukić. 

Fölényes győzelmet aratott a horvát válogatott a 40. perctől tíz emberrel játszó Kamerun felett az A csoport 2. fordulójában. Egy gólos horvát előnynél Song megütötte Mandžukićot, amiért Proenca játékvezető elhúzta a nótáját: kiállította. Ekkor elszálltak az afrikaiak reményei, a horvátok pedig még háromszor találtak Itandje kapujába. A továbbjutás azonban még nincs meg, ehhez mindenképpen le kell győzniük Mexikót.

Szalai Attila karikatúrája

Tekintse meg a TÁBLÁZATOT!

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..