home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Sin Seekas segélykoncert Magyarkanizsán
2023.02.16.
LXXVIII. évf. 7. szám
Sin Seekas segélykoncert Magyarkanizsán

Február 16-án, vagyis ma este Mesi megsegítésére jótékonysági koncertet tart a Sin Seekas együttes Magyarkanizsán a Stendhalban.

Elképzelhetetlen érzés lehet az, ha az ember elveszíti az otthonát. Szeretnénk, ha Mesi egy olyan közösségben érezné magát, ahol nem marad egyedül ebben a helyzetben.

Csütörtökön este a Stendhalban adunk segélykoncertet! 20:30-kor kezdünk, hogy még a gyerekek is táncolhassanak, és másnap se legyen gond munkába menni – írja a Facebook-bejegyzésében Sóti Juli.

A magyarkanizsai Rideg Emesének, Mesinek leégett a háza, az együttes a koncerttel szeretne pénzt gyűjteni építőanyag vásárlására.

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája is gyűjtési akciót szervez Emesének.

Aki pénzzel szeretné támogatni, megteheti a következő számlaszámon: 325930070556063007, vagy személyesen is átadhatja a magyarkanizsai Tisza parton található Strandház épületében, ahol más adományokat is szívesen fogadnak. A segíteni kívánó polgárokat február 17-én, pénteken 14–18, február 18-án és 19-én, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra között várják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..