home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Sikeres motorostalálkozó
(T. T.)
2010.08.25.
LXV. évf. 34. szám
Sikeres motorostalálkozó

Kezdődik a felvonulás
Érkeznek a részvevőkAz adai MC-Cobra motorosklubnak köszönhetően az idén is benépesült a fürdő melletti tisztás: a 9. Nemzetközi Motorostalálkozó alkalmából mintegy 2000 székelyföldi, felvidéki, horvátországi, szlovéniai, svájci és szerbiai motoros gyűlt egybe....

Kezdődik a felvonulás

Érkeznek a részvevők

Az adai MC-Cobra motorosklubnak köszönhetően az idén is benépesült a fürdő melletti tisztás: a 9. Nemzetközi Motorostalálkozó alkalmából mintegy 2000 székelyföldi, felvidéki, horvátországi, szlovéniai, svájci és szerbiai motoros gyűlt egybe. A három nap alatt több érdekesség is gazdagította a programot: ötletes ügyességi vetélkedők, olajbirkózás, toplesses motormosás, motoros felvonulás, fergeteges rockkoncertek, tűzijáték és tombolahúzás szerepeltek műsoron, a szegedi Gombos Attila jóvoltából pedig a jelenlevők megcsodálhatták, hogyan is lehet a halálgömbben motorozni anélkül, hogy a nyeregben ülőn egy karcolás se essék. Bizony a gömb körül álldogálóknak nemegyszer a lélegzetük is elakadt, főleg akkor, amikor Gombos egyik segítője egy működő motorfűrésszel beállt a kör közepébe, a bátor motoros pedig e körül rótta a köröket halált megvető bátorsággal. Szollár Károly, az Mc-Cobra motorosklub elnöke, a találkozó főszervezője elmondta, hogy a jubileumi 10. találkozóra nagy terveket szövögetnek, sok meglepetést tartogatnak, és remélik, hogy ez a seregszemle is sokáig emlékezetes marad. A szvak helyett azonban beszéljenek inkább a fotók! Nézzük, mi minden történt a 9. adai motorostalálkozón!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..