home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Sikeres falunapi torna és női kézilabda-válogatott játékos látogatása
Borbély Tivadar
2021.09.25.
LXXVI. évf. 38. szám
Sikeres falunapi torna és női kézilabda-válogatott játékos látogatása

A muzslyai templombúcsú és falunap megünneplésének keretében a Lehel Női Kézilabdaklub tagjai negyedik alkalommal szervezték meg az úgynevezett Búcsú Kupa kézilabdatornát. Az idei eseményen rekordszámú, kilenc női kézilabda-csapat és mintegy 260 gyermek és fiatal játékos vett részt, akik a helybeli csapatokon kívül Torontálvásárhelyről, Cserépaljáról, Elemérről, Szávaszentdemeterről, Adáról, Szerbcsernyéről és Nagybecskerekről érkeztek.

— Az idei tornán három kategóriában mérettették meg magukat a csapatok, mégpedig 5-től 16 éves korosztályig. Külön öröm számunkra, hogy a meghívott kézilabdacsapatok közül mindegyik elfogadta meghívásunkat, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az esemény tartományi szintűre emelte fel magát. A torna elsődleges célja a kézilabdázás, a sport és a sportolás népszerűsítése volt. A gyerekek az érmeken kívül új barátságokkal és tapasztalatokkal tértek haza — nyilatkozta lapunknak Nataša Dabić, a muzslyai lányok edzője.

A szervezők ezúton szeretnék megköszönni a Vajdasági Kézilabda-szövetségnek, Muzslya Helyi Közössége Tanácsának és a szülőknek az önzetlen segítségét, támogatását.

Ezután a Lehel Női Kézilabdaklub vendégül látta a nagybecskereki származású Jelena Lavko többszörös női szerb kézilabda-válogatott játékost. Jelena a muzslyai lányoknak beszélt a kézilabdában elért eredményeiről, sikereiről, és megosztotta azokat a tapasztalatokat, amelyekből a jövő kézilabda-nemzedéke sokat tanulhat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..