home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Sikeres évet zár Szabadka
Szakáll Laura
2022.12.29.
LXXVII. évf. 52. szám
Sikeres évet zár Szabadka

Olyan problémák megoldása is elkezdődött Szabadkán, amelyeket évtizedekig halogattak – emelte ki dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület elnöke az újságíróknak, operatőröknek és fotósoknak szervezett évzáró fogadáson. Stevan Bakić polgármester pedig azt hangsúlyozta, idén is pénzügyileg stabil évet zár a város.

Dr. Pásztor Bálint megköszönte a médiában dolgozók egész éves munkáját.

–Az elmúlt évben a városi képviselő-testület összesen 15 ülést tartott, 13 rendes, egy rendkívüli és egy ünnepi, városnapi díszülést. Köszönöm, hogy követték a munkánkat és minden történésről tájékoztatták az olvasókat, hallgatókat, tévénézőket. Szeretném megköszönni a kollégák tevékenységét is,  függetlenül attól, hogy a Szerb Haladó Párt, a VMSZ, a Szocialista Párt, vagy a Bácskai Bunyevácok Szövetsége soraiból kerültek ki. Annak ellenére, hogy nehézségek fodrozták az eseményeket az elmúlt hónapokban, hiszen egy évvel ezelőtt nem is sejthettük, hogy Ukrajnában háború tör ki, és ez pénzügyi-gazdasági válsághoz vezet, Szabadkán sikerült megőriznünk a stabilitást, és fontos projektumokat valósítottunk meg. Ugyanakkor olyan problémák megoldásába is belekezdtünk, amelyektől az elmúlt 30-40-50 évben mindenki csak menekült. Azt gondolom, Palics régi fényének a visszaállításában, vagy a város központjának a megóvásában, a helyi közösségek fejlesztési elképzeléseinek a megvalósításában is fontos lépéseket tudtunk tenni. Köszönöm mégegyszer a munkájukat, az együttműködést, remélem jövőre folytatjuk. Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Elégedett a megvalósult eredményekkel Stevan Bakić, Szabadka polgármestere is, aki kiemelte a gazdasági stabilitás megőrzésének fontosságát.

Fényképezte: Apró József

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..