home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Sikeres alkotótábor
2012.05.09.
LXVII. évf. 19. szám
Sikeres alkotótábor

CsoportképA közelmúltban a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola vendége volt Syed Mumtaz Ahmed festőművész, aki a képzőművészet-kedvelő tanulóknak műhelymunkát tartott.A Pakisztánban született tehetséges festőművész Svédországban él és dolgozik. Hallássérült, ennek ellenére kitartóan és...

Csoportkép

A közelmúltban a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola vendége volt Syed Mumtaz Ahmed festőművész, aki a képzőművészet-kedvelő tanulóknak műhelymunkát tartott.
A Pakisztánban született tehetséges festőművész Svédországban él és dolgozik. Hallássérült, ennek ellenére kitartóan és elhivatottan folytatja kreatív munkásságát.
A művész mottója: ,,A művészet nem a szépséges dolgok lefestése, hanem annak ábrázolása, hogy milyen gyönyörűvé válhat valami, hibáival együtt is.”
Az alkotótábor sikeresnek bizonyult. Az elkészült alkotások azt sugallják, hogy szavak nélkül is megoszthatjuk érzéseinket. A másság elfogadása és az előítéletek legyőzése hidat képez az emberek között. Ennek ismeretében a résztvevő diákok új tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtak.
A táborban készült képeket az Arany Ősz Nyugdíjas-egyesület termében tekinthetik meg az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..