home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Segítsünk Jablonszki Tamásnak!
(Tha)
2022.11.01.
LXXVII. évf. 43. szám
Segítsünk Jablonszki Tamásnak!

A zentai Jablonszki Anikó kisfia, Tamás ritka betegségben szenved, ami az agyat, azon belül is a mozgásért felelős sejteket érinti, melyek a kisfiú esetében sérültek.

Tamás szülei az ismerőseikhez, és az adakozni kívánó zentaiakhoz, illetve vajdaságiakhoz fordultak, hogy a kisfiú eljuthasson Budapestre, a Beteshda Gyermekkórházba, és az ülést elősegítő merevítőt is beszerezhessék.

Zentán november 4-én 8 órától jótékonysági gyűjtést rendeznek a piacnál, a csarnok előtt. A kezdeményezők – helyi lakosok – az általuk kínált szörpökért és házi süteményekért cserébe várják az adományokat. A befolyt összeget a beteg kisfiú folyószámlájára fizetik be. Emellett gyűjtődobozok is találhatóak a város különböző pontjain.

A jószándékú emberek a Budi Human Alapítvány révén is segíthetnek, ahol megtalálhatóak azok a folyószámla számok, amelyekre pénzadomány utalható. SMS is küldhető a 3030-as számra (200 dinárba kerül), az üzenetet tartalmazó mezőbe pedig az 1365-ös kódot kell beírni.

A közösségi médiában a Vajdasági jótékonysági licit csoportban is támogathatjuk Jablonszki Tamást.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..