home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Segítsünk Dragannak!
2014.04.23.
LXIX. évf. 17. szám
Segítsünk Dragannak!

Dragan Prnjat három és fél éves bácsfeketehegyi kisfiúnál januárban jelentkeztek súlyos betegségének első jelei. Vizeléskor mindig sírt, mert — mint később kiderült — fájdalmai voltak. A kivizsgálások után az orvosok egy ritka, daganatos betegséget diagnosztizáltak nála: rabdomioszarkómája van.

Ez a hólyagdaganatnak egy ritka és agresszív formája, amelyet nálunk nem tudnak kezelni. Dragan gyógyulásában csak egy németországi műtét segíthetne, mely 70 000 euróba kerül a sugaras utókezeléssel együtt. Dragan életminőségének javulását csak ez szolgálhatná, ha két hónapon belül sor kerülhetne az operációra. Ezért a kisfiú szülei és hozzátartozói gyűjtést kezdeményeztek.

Eddig 9000 euró gyűlt össze a folyószámlán a segítőkész emberektől.

Dragan eddig az újvidéki gyermekklinikán tartózkodott, két hónap alatt három kemoterápiás cikluson esett át, ami nagyon megviselte pici szervezetét. Most pihenésképpen hazaengedték az orvosok. A szülők, a kishegyesi származású anyuka, Prnjat Bernadett, valamint az apuka, Dejan Prnjat továbbra is bíznak benne, hogy az emberek összefogásával, különféle jótékonysági rendezvényekkel, valamint magánadományokból sikerül nekik összegyűjteniük a külföldi gyógykezelésre szükséges összeget, mert a saját erejükből nem tudják előteremteni a 70 000 eurót.

Segítsünk Dragannak! Minden adomány egy dózis éltető remény!

A Draganu od srca — Szívből Dragannak Facebook-csoportban minden elérhetőséget, számlaszámot és információt megtalálnak az érdeklődők.

Komercijalna banka AD Beograd

11000 Beograd, Svetog Save 14.

Filijala Subotica, ekspozitura 8AT5 Bačka Topola

Folyószámlaszám: 205-9011005447270-15

Devizaszámla: 9031020609953

Dragan Prnjat

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..