home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Segítsünk Dorinának!
(Tha)
2022.03.02.
LXXVII. évf. 9. szám
Segítsünk Dorinának!

Édesanyjával, Máriával él a bácskossuthfalvi Orgona utcában a huszonkét éves Bagi Dorina. A fiatal lány az egészségügyi problémája miatt tolószékbe kényszerült, és csak segítséggel közlekedhet. Egyetlen támasza az édesanyja, aki december végén életmentő műtéten esett át a Szabadkai Közkórházban. Mivel Dorina kerekesszéke nem önjáró, ha el szeretnének jutni valahova, akkor az édesanyának éppen azokat az izmait kellene igénybe vennie, amelyeket az orvosok megtiltottak neki. Ha nem vigyáz, beláthatatlan irányba terelődhet az egyébként sikeres műtétet követő gyógyulása.

Éppen ezért Dorina számára egy irányítható, akkumulátoros, nagy teljesítményű kerekesszék lenne a megoldás. Édesanya és lánya a jó szándékú polgárok segítségét kérik, hogy ezt a költséges eszközt be tudják szerezni. A cél, melyre a gyűjtés indult, mintegy 2000 euró.

Bácskossuthfalván több üzletben helyeztek el adománygyűjtő dobozokat, de mindazok, akik szeretnék megkönnyíteni Dorinának a motoros kerekesszékért folytatott harcát, az OTP Bank tolóablakainál az édesanya, Bagi Kósa Mária nevére nyitott számlára tudnak kezelési költség nélkül utalni belföldről pénzt a 325-9300600390633-38-as számú dinárszámlára.

A befizetés céljaként mindenképp tüntessék fel, hogy donáció Dorina részére. Belföldi pénzintézmény esetében más, nem az OTP Bankban történő utalás vagy postai befizetés esetén bizonyos százalékban utalási költséget számítanak fel.

A segíteni szándékozók felkereshetik a Segítsük Dorinát nevű Facebook-oldalt, ahol megtalálhatják a család postacímét és a külföldi utalások esetében érvényes bankszámlaszámot.

Dorina minden adománnyal közelebb kerül ahhoz, hogy javuljon az életminősége, növekedjen az élettere.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..