home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Segítsen Olivérnek, autót nyerhet!
Pannon RTV
2020.11.26.
LXXV. évf. 48. szám
Segítsen Olivérnek, autót nyerhet!

Egy Toyota Yaris személygépkocsit sorsolnak ki a Pál Gajódi Olivér gyógyulásáért létrehozott Vajdasági jótékonysági licit elnevezésű csoportban.

Nem kell mást tenni, csak elküldeni egy üzenetet 848-as szöveggel a 3030-as telefonszámra. Az sms díja 200 dinár. Az autó Magyarkanizsán található, 2002-es kiadású, ezüst színű, háromajtós és teljesen üzemképes - áll a felhívásban. A bejegyzés és az átíratás költségei a nyertest terhelik. A játékban részt vehet bárki, aki ma 21 óra és december elseje 21 óra között elküld egy üzenetet a 3030-as számra, majd az erről készült képernyőfotót feltölti a Facebook oldalon található bejegyzés alá. A sorsolás december elsején 21 óra 30 perckor lesz. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..