home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Segélykérés Dékány Mária és fia számára
2023.02.11.
LXXVIII. évf. 6. szám
Segélykérés Dékány Mária és fia számára

Facebook bejegyzésben tette közzé a tiszaszentmiklósi Mosoly Egyesület és a helyi Dr. Tihomir Ostojić Általános Iskola, hogy kiégett a tiszaszentmiklósi Dékány Mária háza.

Az asszony a tűzeset előtt is nehéz körülmények között élt, nincs munkaviszonyban és egyedül neveli értelmi fogyatékos fiát, Ádámot. Mivel az otthonuk használhatatlan állapotba került, kérnek minden jó akaratú, segítő szándékú lakost, hogy segítsenek javítani a család életkörülményein. Bármi jól jön, például tüzelős sparhet, tartós élelmiszer stb.

A helyi Dr. Tihomir Ostojić Általános Iskola diákjai és oktatói is csatlakoznak a gyűjtéshez a Dékány Mária és fia számára, aki az oktatási intézmény diákja. Érdeklődni az iskola titkárságán, valamint a 0230 77 054-es telefonszámon lehet, illetve üzenet küldhető a Facebookon vagy messengeren.

Anyagi segítséget a következő számlára lehet utalni:
170-0010710489000-03
Dékány Mária, Ostojićevo


Fotók: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..