home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Segédtankönyv a szerb nyelv tanulásához
Tóth Lívia
2019.10.19.
LXXIV. évf. 42. szám
Segédtankönyv a szerb nyelv tanulásához

A Magyar Nemzeti Tanács támogatásával, az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet kiadásában, ebben az évben is megjelent a szerb nyelv, mint nem anyanyelv tantárgy szöveg- és feladatgyűjteménye a középiskolás korosztály részére.


A szerző felvételei

A kezdeményezés célja, hogy a tanulók minél könnyebben elsajátítsák a szerb nyelvet az új tanítási programhoz szükséges tankönyv hiányában is.

Vajdaság-szerte 34 középiskolában — 9 gimnáziumban, 23 szakközépiskolában és két művészeti iskolában — 1400 könyv talál gazdájára.

Zentán, a városháza nagytermében, öt középiskola elsőseinek mintegy 230 tankönyvet adott át Perpauer Attila, az MNT oktatási bizottságának tagja. A Zentai Gimnáziumba 35, a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumba és Kollégiumba 63, a csókai Vegyészeti-élelmiszeripai Középiskolába 23 segédtankönyv jutott, míg a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola 58 és az Egészségügyi Középiskola 60 tanulója személyesen vette át az ajándékot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..