home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Sebestyén Balázs tavaly több mint százmilliót keresett
blikk.hu
2014.12.03.
LXIX. évf. 49. szám
Sebestyén Balázs tavaly több mint százmilliót keresett

Nemcsak műsorvezetőként, de üzletemberként is sikeres Sebestyén Balázs — írja a Blikk. A bulvárlap utánajárt, hogy a rádióban és a tévében egyaránt foglalkoztatott műsorvezető feleségével közös kft.-je tavaly 123 millió forintos nettó árbevételre tett szert.

Balázs és Viki 2011-ben alapította meg a céget, akkor mindketten fél-fél millió forinttal szálltak be az üzletbe. Fő tevékenységi körük a rádióműsor-szolgáltatás. Az ügyvezető a jelenleg második gyermekkel várandós Viki, és mivel a munkáltatói jogokat is ő gyakorolja, papíron valójában ő Balázs főnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..