home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Sebességmérő táblák az oromi iskolánál
(Tha)
2021.06.29.
LXXVI. évf. 25. szám
Sebességmérő táblák az oromi iskolánál

Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester és Marko Ždero a kommunális tevékenységekkel és a közművek szakterülettel megbízott tanácstag megtekintette Oromon, az általános iskolánál kihelyezett új sebességmérőket, amelyek felszerelésére a magyarkanizsai önkormányzat közlekedésbiztonsági programja keretében került sor. 

A beruházást a Tartományi energetikai, építésügyi és közlekedési titkárság 400.000 dinárral támogatta, míg az önkormányzat 743.000 dinár saját eszközzel vett részt a finanszírozásban. 

–Önkormányzati szinten az egész községben fontos a közbiztonság növelése, főleg olyan helyeken, mint itt Oromon is az általános iskolánál, ahol az oktatási intézmény a forgalmas főút mellett található. Ez egy sebességjelző, illetve a jármű sebességét mutató berendezés, ami nincs kamerával ellátva.  Ez azt jelenti, hogy a gyorshajtók lelkiismeretére bízzuk, hogy amikor látják, túllépték a megengedett sebességet, lassítanak-e az iskolánál – mondta az újságíróknak Fejsztámer Róbert. A polgármester hozzáfűzte, minden évben programot fogadnak el arról, hogy a község 13 településén milyen, a közlekedéshez köthető projekteket valósítsanak meg. Ez a sokrétű munka folyamatosan zajlik, és legtöbbször a gyermekekre vonatkozik.

Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..