home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Schweinsteigernek két perc is elég...
Tóth Tibor
2016.06.12.
LXXI. évf. 23. szám

C-CSOPORT, 1. FORDULÓ: Németország–Ukrajna 2:0 (1:0)

C-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Németország–Ukrajna 2:0 (1:0)

Lille, Stade Pierre Mauroy, 43 035 néző. Vezette: Atkinson (angol).

Gólszerző: Mustafi (19.), Schweinsteiger (92.)

NÉMETORSZÁG: Neuer – Höwedes, J. Boateng, Mustafi, Hector – Khedira, Kroos – Th. Müller, Draxler (Schürrle, 78.), Özil – Götze (Schweinsteiger, 90.). 
UKRAJNA: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Rakickij, Sevcsuk – Szidorcsuk, Sztepanenko – Jarmolenko, Kovalenko (Zincsenko, 73.), Konopljanka – Zozulja (Szeleznyov, 66.).

Jó iramú mérkőzésen a világbajnok németek két góllal nyertek Ukrajna ellen. Az első gólt Mustafi szerezte fejjel a 19. percben. Az első félidő második felében az ukránok vették át az irányítást, de Neuer és Boateng — utóbbi a gólvonalról mentett — feladata magaslatán állt. A második félidőben a németek uralták a mezőnyt, de Pjatov bravúrjai többször is megmentették az ukránokat a góltól. A mérkőzés a 92. percben dőlt el, amikor csereként a 90. percben beállt Schweinsteiger egy gyors ellentámadás végén volt eredményes. A Manchester United játékosa 24. gólját szerezte a válogatottban, és ezzel megdöntötte Lothar Matthäus 23 gólos rekordját.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..