home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Sándoregyháza a fotósok fókuszában
Martinek Imre
2016.05.10.
LXXI. évf. 18. szám
Sándoregyháza a fotósok fókuszában

Tizedik alkalommal tartották meg a dél-bánsági Sándoregyházán az Ivanovo u fokusu elnevezésű fotószafarit. A szakmai találkozó a helyi Dunavac fényképészcsoport és a Žarko Zrenjanin Kultúrotthon közös szervezésében valósult meg.

Az egész napos rendezvényre április harmadik vasárnapján került sor, másfél száznál is több szerbiai, illetve macedóniai amatőr, illetve profi fényképész részvételével. A korábbi években bejáródott gyakorlatot követve a szervezők ezúttal is számos markáns helyszínt és örökségmentő témát kínáltak fel vendégeiknek a fénybe írt impresszióik megvalósításához. Így tárulkozott fel objektívjeik előtt újra az 1892-ben épített Szent Vendel-templom beltere, csónakázási lehetőség nyílt számukra a Kis-Dunán (Dunavacon), fotózhatták az ebből az alkalomból helyi viseletbe öltöztetett embereket a végérvényesen letűnt világról mesélő ivanovai lakóházak miliőjében...

Jegyzetünk fényképei a rendezvénytől függetlenül, több korábbi sándoregyházi helyszínelésünk alkalmával készültek. 










A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..