home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Sakksiker
2011.05.11.
LXVI. évf. 19. szám
Sakksiker

A győztes csapatA csantavéri Hunyadi János Általános Iskola sakkszakköre első ízben vett részt az általános iskolások sakkversenyén. A megméretésre április 22-én és 23-án került sor a szabadkai Spartacus sakk-klubban.Versenyzőink - kiváló helytállásuknak és küzdőszellemüknek hála - három ér...

A győztes csapat

A csantavéri Hunyadi János Általános Iskola sakkszakköre első ízben vett részt az általános iskolások sakkversenyén. A megméretésre április 22-én és 23-án került sor a szabadkai Spartacus sakk-klubban.
Versenyzőink - kiváló helytállásuknak és küzdőszellemüknek hála - három éremmel gazdagodtak. A lányok egyéni versenyében Dér Szabrina arany-, Šarić Dragana pedig ezüstérmet szerzett. A fiúk csapata kiélezett küzdelemben szerezte meg a második helyet. A csapatot Tóth Bagi Szabolcs, Bozsik Árpád, Földi Flórián, Patócs Endre, Đuričin Stevan, Horváth Dominik és Ivković Andrija alkotta.
A diákokat Rózsa Zsombor sakkszakkör-vezető készítette fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..