home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Sakkfesztivál
L. E.
2014.10.06.
LXIX. évf. 41. szám
Sakkfesztivál

2014. október 4-én, szombaton rendezték meg nyolcadik alkalommal az Aquaprofit-Polgár Sakkfesztivált a budapesti Művészetek Palotájában. Az esemény védnöke Androulla Vassiliou asszony, az Európai Bizottság tagja volt.

Az egész napos program valóságos ínyencség volt a sakk szerelmeseinek, ezenkívül az egész család számára igazi kikapcsolódást nyújtott.

Kézműves-foglalkozások, interaktív játéklehetőségek, bűvészelőadások, sakkszimultánok várták a kicsiket és a nagyokat.

Természetesen a tortától kezdve a hűtőmágnesig minden a sakk jegyében készült.

A rajongók személyesen találkozhattak többek között Polgár Judittal, Polgár Zsófiával és Lékó Péterrel.

Szinte egész Európából érkeztek vendégek. Vajdaságból öt kis sakkozó juthatott el Budapestre a Vajdasági Tehetségsegítő Tanács jóvoltából. A csoportvezető Rózsa Zsombor sakkoktató volt, a csapat tagjai pedig Tóth Tamás, Megyesi Márk, Süli Ákos, Rind Roland és Ország Albert.

A fiúk egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..