home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Sajtófotók és impressziók
Martinek Imre
2021.10.12.
LXXVI. évf. 40. szám
Sajtófotók és impressziók

A téma olykor valóban az utcán hever, de egy-egy igazán húsba vágó tény megörökítéséhez és publikálásához bizony mindig extra bátorságra volt, van és lesz szükség.

A World Press Photo idei budapesti kiállítása szeptember 24-étől október 31-éig fogadja a látogatókat. Helyszínileg a Magyar Nemzeti Múzeumban. A kiállításon a hatvanharmadik alkalommal megrendezett nemzetközi versenyre benevező hivatásos sajtófotósok 2020-ban készült díjazott alkotásai kerültek közszemlére.

Mi ott voltunk. S megtekintettük. Eredetileg a fotókat, de általuk az előttünk sebzetten kitárulkozó nagyvilágnak kevésbé ismert szegmenseit is.

Aki teheti, ne hagyja ki!

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..