home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
STATISZTÁKAT KERESÜNK !
2023.06.10.
LXXVIII. évf. 23. szám
STATISZTÁKAT KERESÜNK !

Tisztelt polgártársak !

A palicsi „Atalanta” d.o.o. statisztákat alkalmaz Tolnai Szabolcs „Biciklizéseink Török Zolival” új játékfilmje forgatásához.

A statiszták bejegyzése-kiválsztása 2023. június 13.-án lesz, 17.00 órai kezdettel a Nyílt Egyetemen (Otvoreni Univerzitet Trg Cara Jovana Nenada 15). Idősebb és középkorú nők és férfiak, valamint fiatal családok jelentkezését várjuk 5-10 éves gyerekekkel. Alapvető szempont, hogy folyékonyan beszéljenek magyarul. A forgatás Szabadka környékén történik június 26, 27 és 28.-án nappal, valamint 29 és 30.-án éjjel történik. A helyszínre és visszaszállítás biztosítva, honorárium úgyszintén. Az említett napokon a kiválasztott statiszták, magától értetődően, rendelkezésre kell hogy álljanak a forgatás idejére. Szeretettel várjuk a jelentkezőket.
A filmes csapat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..