home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Ruiz góllal díjazta Díaz beadását
2014.06.20.
LXIX. évf. 25. szám
Ruiz góllal díjazta Díaz beadását

D csoport, 2. forduló: Olaszország–Costa Rica 0:1 (0:1)

D csoport, 2. forduló

Olaszország–Costa Rica 0:1 (0:1)

Góllövő: Ruiz a 44. percben.

Recife, Arena Pernambuco, 40 285 néző, vezette: Osses (chilei)

Olaszország: Buffon – Abate, Bonucci, Chiellini, Darmian – De Rossi – Candreva (Insigne), Pirlo, Motta (Cassano), Marchisio (Cerci) – Balotelli.

Costa Rica: K. Navas – Gamboa, Duarte, G. González, Umana, J. Díaz – Ruiz (Brenes), Borges, Tejeda (Cubero), Bolanos – J. Campbell (Urena).

Costa Rica folytatja remek szereplését, az olaszok feletti győzelmük azt jelenti, hogy az angolok pakolhatnak haza, illetve: angolosan leléphetnek. A 44. percben hibázott a játékvezető, amikor Chiellini a tizenhatoson belül elsodorta Campbellt, a jogos büntető azonban elmaradt. A sors még ugyanebben a percben igazságot szolgáltatott, ugyanis Díaz beadását Ruiz úgy díjazta, hogy a gólvonal mögé fejelte. A folytatásban a közép-amerikaiak előnyük megtartására törekedtek, az olasz támadások pedig veszélytelennek bizonyultak.

Tekinste meg a TÁBLÁZATOT!

Szala Attila karikatúráján Balotelli, a néma szemlélődő

Szalai Attila karikatáráh

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..