home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Ruhabörze Horgoson
Kovács Laura
2023.08.23.
LXXVIII. évf. 34. szám
Ruhabörze Horgoson

A horgosi Juvenior Polgárok Egyesülete őszi—téli ruhabörzét szervez augusztus 25-ére, péntekre, mely 16 órakor kezdődik a Művelődési Ház előtti téren.

Az idén második alkalommal szerveznek ruhabörzét. Sós Nóra, az egyesület elnöke mesélt az eseményről.
— Nagyon sok helyen látni, hogy online felületeket használnak arra, hogy az emberek eladják régi és új dolgaikat. Így aztán jött az ötlet, hogy ebből közösségi élményt is lehetne csinálni. Régebben is voltak jó kezdeményezések erre vonatkozóan, így most egy kicsit szervezettebbé próbáltuk tenni — mesélte Nóra a kezdeményezés eredetét. — Asztalokat biztosítunk azoknak, akik jelentkeznek, és elhozzák ide a portékájukat. Itt elsősorban gyermekruházatról van szó, viszont felnőttruhákat is el lehet adni. Gyermekjátékokat is szoktak hozni, és azok is népszerűek — tette hozzá.

Leginkább az értékesítésen van a hangsúly, viszont már arra is volt példa, hogy az eladók egymás között cserélték el termékeiket, illetve adományként is szoktak érkezni ruhák, melyeket később a nehéz sorsú családoknak osztanak szét.

Jelentkezni Sós Nóránál lehet a 064/422-977-es telefonszámon.

Fényképezte: Sós Nóra

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..