home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Rozetta, forgó naprózsa
Tóth Lívia
2018.10.02.
LXXIII. évf. 39. szám
Rozetta, forgó naprózsa

A fennállásának tizedi évfordulóját ünneplő, zentai székhelyű Rozetta Kézműves Társaság Rozetta, forgó naprózsa címen hirdette meg idei pályázatát.

A legjobb munkákból összeállított kiállítást, immár hagyományosan, a Gyermekhét kezdetén, október elsején nyitották meg.

Az Alkotóházban közszemlére tett gyermekrajzokra és kézműves munkákra sokan voltak kíváncsiak. Az egybegyűlt gyermekeket és felnőtteket Nagy Abonyi Ágnes, a Rozetta Kézműves Társaság elnöke köszöntötte, Szeles Veronika népdalokat adott elő, a tárlatot – amelyet mintegy 150 beérkezett alkotásból válogattak össze — Vatai Zsuzsanna népihímzés-oktató nyitotta meg. Az esemény folytatásában a gyermekrajz- és a népművészeti kategória díjazottjai átvették jutalmukat a szervezőktől.

A kiállítást október 11-éig tekinthetik meg az érdeklődők.


A szerző felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..