home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Régiből újat!
(Összeállította: re)
2014.07.09.
LXIX. évf. 28. szám
Régiből újat!

Hogyan alakítsuk át régi, megunt strandpapucsunkat? Nem kell hozzá más, mint egy tetszőleges mintázatú, közepes méretű vállkendő.

1. lépés: A kendőt két egyforma részre vágjuk. Az ügyesebbek be is szeghetik a széleit, de ha kirojtosodik, az sem baj. Ettől még érdekesebb és látványosabb lesz az új papucs-szandálunk!

2. lépés: A strandpapucs (vietnami papucs) elejére rákötjük a két kendődarabot, és az egyiket a papucs egyik pántján, a másikat pedig a másik pántján csavarjuk fel.

3. lépés: Ezután rögzítsük egy cseppnyi pillanatragasztóval a pánthoz a kendőt, a többi részét pedig hagyjuk szabadon, ezzel erősítjük ugyanis a lábunkhoz a papucs-szandált a bokánk fölött. Köthetjük csomóba vagy masnira attól függően, hogy milyen hosszúra hagytuk a kendőt.

 

Bohókás, elegáns, kényelmes viselet. Próbálják ki!

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..